TheNewFood

Praktische gids om te starten met gezond koolhydraatarm (keto) eten inclusief eenvoudige weekmenu's en makkelijke koolhydraatarme recepten. Effectieve aanpak ook bekend van het tv programma 'Hoe word ik 100'.

Contact

Heerlijk & Gezond KH- & Suikerarm Eten 

De Ovenspecial

Koolhydraatarm kookboek, ook voor keto en LCHF/40 makkelijke koolhydraatarme recepten voor maaltijden uit de oven.

Makkelijke snelle maaltijden 5 tot 10 gram koolhydraten per portie. Weinig ingrediënten, producten gewoon in de supermarkt kopen en binnen korte tijd in de oven. Ook te gebruiken samen met de STARTGIDS Koolhydraatarm eten.

Ontdek meer

Ik wil meer weten over intermittent fasting

TheNewFood Startgids


Dit compacte boekje heeft een ringband zodat je hem gemakkelijk op de juiste dag open kunt leggen wanneer je het weekmenu volgt. Dit is geen boek met vooral foto’s van recepten. Matty Barnhoorn, de auteur, heeft ervoor gekozen om de gids eenvoudig van opzet te houden met voor iedereen haalbare simpele weekmenu’s. Gerichte praktische informatie waar je iets mee kan, voor het allerbeste resultaat. Gewoon een methode die zéker werkt!
Om gezond af te vallen, diabetes 2 om te keren en ook als je gewoon lekker koolhydraatarm / keto wilt koken. 

Koolhydraatarm eten. Zó doe je dat! Startgids
€ 18,90
Uiterlijk 6 januari in huis

Naar de startgids

Matty Barnhoorn

Oprichter van TheNewFood, koolhydraatarm/keto-expert en voedingsdeskundige Matty Barnhoorn (1962) eet zelf al sinds 2001 koolhydraatarm. Ze viel destijds in korte tijd ruim 30 kilo af. Maar er veranderde meer… ze voelde zich al na een paar dagen heel veel beter. Ze had ineens bergen energie, sliep beter, had geen zeurende maagklachten (maagzuur en pijn) meer en veel minder last van PMS klachten en heftige ‘moodswings’. 

Ze eet sindsdien zelf strikt koolhydraatarm, maximaal 25 gram koolhydraten per dag. Het verbaasde haar dat niet algemeen bekend was dat koolhydraatarm/LCHF/ketogeen eten zo’n gunstige invloed op je gewicht en gezondheid heeft, en ze besloot zoveel mogelijk mensen hierover te informeren. Want ook zij dacht altijd dat het aan haarzelf lag dat het niet lukte om af te vallen. 

Maar het lag niet aan haar, het lag aan wat ze at! In de afgelopen veertien jaar heeft zij al vele duizenden mensen geholpen om over te stappen op het nieuwe eten, een eetpatroon met minder koolhydraten en meer puur echt eten. Mensen met overgewicht, maar ook mensen met diabetes en andere gezondheidsproblemen.

Ontdek meer

Ja, ik wil graag meer weten over Ketosis365

Ja, ik wil graag meer weten over Ketosis365

Splits e-mailadressen met een komma.