Periodiek Vasten

Ook wel Intermittent Fasting genoemd.
Deze  effecitieve manier van gestaag gewicht verliezen is voor vrouwen een goede methode om hun gezondheid te verbeteren.

Contact

Periodiek Vasten / Intermittent Fasting

Wie is Cynthia Thurlow ?

Cynthia is bekend van TedX talks wereldwijd. Zij is  intermitterend vasten-expert, voedingsvoorlichter en verpleegkundige die vrouwen in staat stelt een levendig en gezond leven te leiden.

"Een van de meest lonende aspecten van het zijn van een verpleegkundig specialist en
voedingsdeskundige zijn de relaties die ik ontwikkel met patiënten en cliënten."

Ik begon een krachtige relatie te zien tussen het voedsel dat we eten en verbeterde symptomen, gezondheid en welzijn. Toen ik zag dat mijn patiënten grote verbeteringen in hun gezondheid zagen, werd ik geïnspireerd om geavanceerde training te doen in voeding en functionele testen.

 
 
Voeg een bijschrift toe om de betekenis van deze afbeelding te versterken.

Fasting Transformation (Engels)

"Dit geïndividualiseerde programma voor intermitterend vasten van zes weken is speciaal ontworpen voor vrouwen en is de duurzame oplossing om u te helpen zich op uw best te voelen en er op uw best uit te zien. Dit programma is gebaseerd op het wetenschappelijk bewezen 16:8-vastenmodel en wat dit programma uniek maakt, is dat het is afgestemd op uw hormonale behoeften in elke fase van het leven - of u nu fietst of in de perimenopauze, menopauze of daarna bent. Intermittent Fasting Transformation zal u helpen: gestaag gewicht te verliezen en vet te verbranden zonder honger of onbedwingbare trek of plateaus - en uw hormonen uit balans te houden voor een betere metabolische gezondheid en welzijn, terwijl de symptomen van de perimenopauze en menopauze worden verlicht ervaar de hele dag een enorme boost in fysieke en mentale energie leer welk voedsel het beste ondersteunt bij gewichtsverlies, ontgifting en algehele gezondheid hef hersenmist op en help u beter te slapen, zet veroudering om . . . en zoveel meer"--

Ontdek meer