Ketosis365 gaat voor Keto4Kids!
Jong geleerd oud gedaan met eerlijke voeding !

Oud gedaan ...Zeg dat!

Via een jarenlange uitgebreide zelfstudie op vele YouTube kanalen van Keto Food Wetenschappers, zoals "The Plant Chompers" gecombineerd met het lezen van boeken vol met technische wetenschappelijke onderzoeken op voedingsgebied, zoals de "blue zones" en het maken van heerlijke recepten uit de stal van ' The New Food'  hebben wij onze kennis op het gebied van ketose (vetverbranding) vergaard.
Beweging is daarvan ook een onmiskenbaar onderdeel en deelvasten (intermittent fasting) en het hoofdoel het in de praktijk brengen van deze levenswijze. Hieruit trek ik de conclusie dat je nooit te laat bent om goede eet/leefgewoontes aan te leren. Ketosis365.com is daarvan het belonende eindresultaat.

Het omkeren van diverse welvaartsziektes naar een gezond lichaam en dito geest is echt 100% geslaagd. Hoge bloeddruk en daarbij behorende pillen zijn de deur uit en met de geweldige bijvangst van 25 kilo minder lichaamsgewicht is het leven veel aangenamer geworden.

Hardnekkige blessures zijn verdwenen, rustig slapen is weer normaal en vooral de eetrust die je ervaart is zalig. Chocolade en suikerachtige zaken kan je gewoon laten liggen. Discipline is wel iets dat je hiervoor moet opbrengen. Spruitjes en andere groene groentes zijn mijn beste vrienden geworden en zo kan ik wel even doorgaan met hallelujah verhalen.

Had ik dit eerder geweten dan...

Met deze gedachtengang kom je al snel op het idee dat je nou eenmaal het beste van jongs af aan kan aanleren wat goed voor je is. 

Dat is dan ook ons doel geworden ...

Idee

Brainstorm

Concept

Uitvoering


Brainstorm Fase

Op dit moment zitten we volop in de brainstormfase en gebruiken wij de zomerperiode om onze plannen uit te gaan werken. Wanneer het school seizoen start zijn wij hopelijk zover gevorderd dat we concreet aan de slag kunnen met de uitwerking van het  concept plan voor onze kids. 

Wordt vervolgd dus ...

Blije kids in de natuur

Wij vinden dat kinderen ook lekker buiten moeten kunnen ravotten. Natuurlijk af en toe een computerspelletje doen, maar ook hutten bouwen in het bos, hoort daarbij....

Groeien & Bloeien

Tuinieren met je kind. Hoe leuk is dat? Zelf je eigen eten zien groeien en daarna lekker opeten. Je wil toch het beste voor je koter. Dat is een van onze thema's die we verder gaan uitwerken.

Wordt vervolgd :-)

Ketosis365 & Succesverhalen
Eet gezond en koolhydraat / suikerarm